Měna
  • Česká koruna Kč
Infolinka: +420 602 748 226

Protřepané studené espresso

Protřepané studené espresso je řešením, které nás přenáší do léta, do horkého podnebí, které si žádá chladný a příjemný nápoj. Na této krátké, ale intenzivní cestě za poznáním nás provází Giuseppe Fiorini. Jdeme na ingredience.

Co potřebujeme?

40/50 ml espressa
12 ml cukrového sirupu
4/5 kostek ledu

Po přípravě ingrediencí se stačí pustit do práce. Postup přípravy je jednoduchý. Protřepané studené espresso, běžně nazývané protřepaná káva, je nejelegantnější ze studených káv a nezbytnou letní vychytávkou.

Postup

Vychlaďte sklenici ledem.
Do šálku na cappuccino připravte dvě espressa.
Do šejkru vložte kostky ledu - pokud možno mírně polámané, cukrový sirup a obě espressa, která přidáte jako poslední ingredienci.

Silně protřepejte, dokud se led zcela nerozpustí, a nalijte do vychlazené sklenice, přičemž dbejte na odstranění ledu a případné kondenzace.

Salud!

Brazilcafe.cz
Protože milujeme kávu

Rodinná firma s tradicí od roku 1973. Věříme, že zákazníci jsou jedním z našich nejdůležitějších aktiv. Chceme jim nabídnout jedinečný a inovativní produkt, který uspokojí všechny potřeby konečného spotřebitele a přemění přestávku na kávu v příjemný a uspokojující chuťový zážitek.

Objevit Brazilcafé

Vysoká kvalita

Výborná káva

Rychlé doručení

Ihned zasíláme

Firma s tradicí

založeno 1973

Poradíme s výběrem

milujeme kávu